A Welsh Corgi ára

A Welsh Corgi kiskutyák ára jelentősen változhat a tenyésztőtől, a kutya származásától, az egészségi állapotától, a fajtiszta dokumentumok meglététől és a kiskutya genetikai vonalától függően. A Welsh Corgi-k ára az adott régiótól és az adott időponttól is függ. Általában azonban az árak az alábbi tartományokban mozognak:

  • A Welsh Corgi kiskutyák ára lehet alacsonyabb azoknál a tenyésztőknél, akik nem tartják be a felelős tenyésztési gyakorlatokat, vagy akik nem rendelkeznek az összes szükséges egészségügyi teszttel és dokumentációval. Ezek a kiskutyák általában nem alkalmasak tenyésztésre vagy kiállításra. (1.000 Euro)
  • A minőségi Welsh Corgi kiskutyák ára lehet magasabb, különösen ha a tenyésztő híres vagy elismert a fajta köreiben, és ha a kiskutya genetikailag kiváló vonalból származik. A tenyésztők, akik gondoskodnak a kiskutyák szülőként való regisztrálásáról és a fajtiszta dokumentumok biztosításáról, gyakran magasabb árat kérnek. (1.800-5.000 Euro)
  • A Welsh Corgi kiskutyák ára különbözik a Cardigan Welsh Corgi-k és a Pembroke Welsh Corgi-k között is. A Pembroke általában népszerűbb és drágább, mivel szélesebb körben ismert fajta.
  • Ezenkívül a régió is szerepet játszhat az árban. A nagyvárosokban és a népszerű régiókben a kiskutyák általában drágábbak lehetnek, mivel a kereslet magasabb.

Fontos, hogy amikor egy Welsh Corgi kiskutyát vásárolsz, ne csak az árat nézd, hanem győződj meg róla, hogy a tenyésztő felelős és gondoskodik a kiskutyák egészségéről és jólétéről. Rendszeresen ellenőrizd az állatorvosoddal a kiskutya egészségét, és kérj minden szükséges dokumentációt és garanciát a vásárlás során. A megfelelő gondoskodás és a felelős tenyésztő kiválasztása hosszú távon megtérül a boldog és egészséges kutyád révén.

Facebook
LinkedIn

Olvasd el ezeket is

Welsh Corgi mint társ

A Welsh Corgi kiváló választás lehet társállatként, ha megfelelően gondoskodsz róla és megfelel a fajta igényeinek. Itt vannak a Welsh Corgi-k olyan tulajdonságai és jellemzői,

ELOLVASOM >>

Kutya ruha

Kutyaruha olyan ruhadarabokat vagy kiegészítőket jelent, amelyeket kutyák viselhetnek. Ezek a ruhadarabok számos célra használhatók, például melegítésre, védelemre, divatcikknek, vagy akár a kutyák személyre szabására.

ELOLVASOM >>

Welsh Corgi egészségügyi szűrései

A Welsh Corgi-k egészségügyi szűrései kulcsfontosságúak annak érdekében, hogy a fajta egészséges és genetikailag erős maradjon. A felelős tenyésztőknek és tulajdonosoknak rendszeresen gondoskodniuk kell a

ELOLVASOM >>