Welsh Corgi klubok

A Welsh Corgi fajta népszerű és elismert, és számos klub és szervezet foglalkozik ezzel a fajtával kapcsolatban. Ezek a klubok a Welsh Corgi tenyésztésének támogatására, a fajtastandardok fenntartására, a kutyák egészségének és jólétének előmozdítására és a Corgi-k közösségének összehozására összpontosítanak. Itt van néhány Welsh Corgi klub és szervezet, amelyek a fajtával foglalkoznak:

  1. The Pembroke Welsh Corgi Club of America (PWCCA): Ez az amerikai klub a Welsh Corgi Pembroke fajtájának támogatására és előmozdítására összpontosít. A PWCCA tagjai aktívan részt vesznek tenyésztési és kiállítási tevékenységekben, valamint egészségügyi kutatásokban.
  2. The Cardigan Welsh Corgi Club of America (CWCCA): A CWCCA az Amerikai Egyesült Államokban az alacsony lábú Cardigan Welsh Corgi fajtának szentelődik. A klub tevékenységei közé tartoznak a kiállítások, az engedelmességi versenyek és az egészségügyi kutatások támogatása.
  3. The Kennel Club (Egyesült Királyság): A Welsh Corgi fajták is elérhetők a Kennel Club által az Egyesült Királyságban, és a Welsh Corgi Cardigan és Pembroke is szerepel a klub hivatalos fajtalistáján.
  4. Aussie Corgi Connection: Ez az amerikai alapítvány a Welsh Corgi Cardigan és az ausztrál juhászkutya keverék, az „Aussie Corgi” fajtát támogatja és örökbefogadásukat segíti.
  5. Országos Welsh Corgi Klubok: Számos országban működnek Welsh Corgi klubok, amelyek az adott országban népszerűek. Például az Egyesült Királyságban a „The Welsh Corgi League” az egyik legjelentősebb klub.

Ezen klubok weboldalain vagy közösségi média oldalain gyakran megtalálhatod a fajtával kapcsolatos információkat, eseményeket, örökbefogadási lehetőségeket és közösségi tevékenységeket. Ha érdeklődsz a Welsh Corgi fajta iránt, érdemes csatlakozni vagy kapcsolatba lépni ezekkel a klubokkal, hogy többet tudj meg a fajtáról, és részt vehess az eseményeikben és tevékenységeikben.

Facebook
LinkedIn

Olvasd el ezeket is

Welsh Corgi mint társ

A Welsh Corgi kiváló választás lehet társállatként, ha megfelelően gondoskodsz róla és megfelel a fajta igényeinek. Itt vannak a Welsh Corgi-k olyan tulajdonságai és jellemzői,

ELOLVASOM >>

Kutya ruha

Kutyaruha olyan ruhadarabokat vagy kiegészítőket jelent, amelyeket kutyák viselhetnek. Ezek a ruhadarabok számos célra használhatók, például melegítésre, védelemre, divatcikknek, vagy akár a kutyák személyre szabására.

ELOLVASOM >>

Welsh Corgi egészségügyi szűrései

A Welsh Corgi-k egészségügyi szűrései kulcsfontosságúak annak érdekében, hogy a fajta egészséges és genetikailag erős maradjon. A felelős tenyésztőknek és tulajdonosoknak rendszeresen gondoskodniuk kell a

ELOLVASOM >>